Де відзначити корпоратив у Дніпрі: крута ідея від XROOM

27.12.2023

Незабаром свято і колектив бажає справити його нестандартно - без традиційного застілля, довгих тостів і вручення грамот? А HR-відділ наполягає на тімбілдингу без нудних занять? Розуміємо :) І пропонуємо рішення: квести для корпоративу на 8, 10, 15, 20 осіб - ідеально для маленької компанії!

Чому ми так впевнені, що ідея себе виправдає? На це є мінімум десять причин:

Відзначити корпоратив у квест кімнаті: 10 аргументів "за"

Ми переконані: варто один раз зібрати колектив на квест - і це стане традицією, про яку розповідатимуть новачкам біля офісної кавомашини. Адже це:

  1. Нестандартний підхід до заходу. Замість канапе і шампанського ми запропонуємо співробітникам врятувати світ від злих сил, пограбувати банк, знайти божевільного професора і потрапити ще в тисячу і одну колотнечу - відсвяткуєте весело і цікаво:)!
  2. Крута опція на згуртування колективу. Ось де відзначити корпоратив у Дніпрі, щоб зрозуміти, що ваш водій дядя Толя - крутий логіст, а бухгалтер Віра Олександрівна - чудовий переговорник. Квест кімната - місце, де кожен розкриє свій потенціал по максимуму.
  3. Економія коштів на проведення тімбілдінгу або корпоративу. Весело провести їх у квест кімнаті по кишені навіть маленькій компанії на 8, 10, 15, 20 осіб - і жодного фіндиректора не засмутить бюджет заходу :).
  4. Простота і зручність. Де провести корпоратив у Дніпрі, якщо у вас жодної зайвої хвилини на його організацію? Квести для корпоративу уже чекають шукачів пригод! Достатньо забронювати квест кімнату онлайн або зателефонувати адміністраторам XROOM.
  5. Жодних додаткових клопотів для співробітників. Щоб сходити на корпоратив у квест-кімнаті їм не знадобиться вечірнє вбрання, професійна укладка і коштовності - у нас добре і без цього :).
  6. Гарантовані веселощі за будь-якої погоди. Не важливо, що відбувається на вулиці - йде дощ чи стоїть спека: корпоративні квести відбудуться і ви відсвяткуєте торжество на славу. Навіть макіяж у панянок не постраждає :).
  7. Великий вибір вражень. Хочете відчути себе Індіаною Джонсом? Вас приваблюють лаври проникливого детектива? А як щодо справжнісінького хорору - зі страшними звуками і незрозумілими дотиками у темряві? Квести для корпоративу знайдуться для будь-якої компанії. Ви навіть можете розділиться за інтересами і сходити в різні квест кімнати, а потім обмінятися враженнями.
  8. Можливість потусуватися за перекусом і настільними іграми в Дніпрі. Після того як квест буде успішно пройдено (а ми у цьому не сумніваємося!), ви зможете відзначити подію в relax room: тут на вас чекає затишна атмосфера і захопливі настолки. Та й голодними точно не залишитеся: замовляйте доставку прямо до нас або приходьте зі своїм перекусом.
  9. Тисяча й одна крута фотографія та відео! Із задоволенням надамо реквізит для майбутніх і нинішніх зірок Інстаграма. Та й наші актори з хоррорів з радістю сфотографуються з вами для корпоративної сторінки - відзначайте нас у соціальних мережах.
  10. Квест-корпоратив відбудеться у зручний час. Новий рік? 8 Березня? Потрібно дуже постаратися, щоб напередодні свят забронювати стіл на велику компанію у ресторані. XROOM організовує веселощі тоді, коли вам буде зручно: телефонуйте і ми разом знайдемо підходящу дату та час.

Наша команда впевнена: нам є чим вражати!

Квести для корпоративу: здивуємо кожного

Хтось шаленіє від пригод, хтось хоче потрапити в атмосферу улюбленого серіалу, а є й сміливці, які бажають полоскотати нерви на хоррорі.... - у XROOM чекають на всіх:

  • Хочете відчути себе героями пригодницького або кримінального фільму? Пропонуємо на квесті здійснити "Втечу з Шоушенка", "Втечу з Алькатраса", провернути "Пограбування банку" або знайти "Піратське золото"- емоцій буде через край! А як щодо відчути себе в "Батискафі" або в ролі "Ілюзіоніста"? Ось вони - яскраві миттєвості в квест кімнаті!
  • "Клацаєте" логічні задачки, як горішки? Вгадуєте вбивцю з перших сторінок детектива? Неодмінно спробуйте свої сили в "Шерлок Холмс, Бейкер Стріт-221Б", "Декстер: слідами вбивці", ліквідуйте "Ядерну загрозу" та проведіть час у "Місті без сонця".
  • Розумієтеся на фільмах жахів? Тоді спробуйте не злякатися на корпоративі "Ходячих мерців", несподіваного "Дзвінка" і допомогти давно померлій "Люсі".
  • Потрібно ще більше містики в квест кімнаті? Не питання! Влаштуємо вам "Нічний кошмар", зануримо у "MRAK", відкриємо "Портал привидів" і змусимо зіграти в "Хованки у темряві". Готові навіть провести "Вторгнення у свідомість"!

І це далеко не все, що ми можемо запропонувати. У частині квестів-хоррорів задіяні актори, тому не дивуйтеся, якщо відчуєте чиєсь дихання в себе за спиною, почуєте дивний шурхіт або побачите силует, що рухається в темряві... - зробіть глибокий вдих :). Відзначайте торжество і насолоджуйтеся своєю порцією адреналіну сповна!

І це далеко не все, що ми можемо запропонувати. У частині квестів-хоррорів задіяні актори, тому не дивуйтеся, якщо відчуєте чиєсь дихання в себе за спиною, почуєте дивний шурхіт або побачите силует, що рухається в темряві... - зробіть глибокий вдих :). Відзначайте торжество і насолоджуйтеся своєю порцією адреналіну сповна!

Виникло питання: де провести корпоратив у Дніпрі? Ми знаємо правильну відповідь: у квест кімнаті XROOM.

Чому квести для корпоративу від XROOM це завжди 10 з 10

Ми щиро закохані у квести і готові поділитися цією любов'ю з усім вашим колективом - від директора до техпрацівниці. Для цього:

  1. Приготували 25 квест-історій для корпоративу в Дніпрі на будь-який смак. Ми допоможемо підібрати оптимальний варіант залежно від кількості учасників, рівнів складності та страху. Розкажіть нашим адміністраторам або напишіть онлайн, як хочете відсвяткувати ювілей фірми або провести тімбілдінг на згуртування співробітників.
  2. Цінуємо ваш час, виділений на проведення корпоративу. Тому квест розпочнеться чітко в обумовлений час - без зволікань.
  3. Розуміємо, як багато значить атмосфера корпоративу. Ми приділяємо пильну увагу підбору декорацій і антуражних речей, навчанню акторів та костюмам.
  4. Педантичні до деталей квесту на корпоратив. Кожна частина головоломки буде у потрібний час у потрібному місці квест кімнати, щоб скластися в логічний ланцюжок. Обіцяємо: ми "прокачаємо" вашу кмітливість.
  5. Дуже дорожимо вашою довірою. Займаємося проведенням квестів для корпоративів з 2016 року в Дніпрі та інших містах. За цей час багато клієнтів стали не лише постійними замовниками квестів, а й нашими добрими друзями.

А хочете організувати корпоратив "під ключ" - від трансферу до місця проведення до культурної програми та частування? З цим у Дніпрі завжди допоможе команда KAVA.

Бажаємо вам продуктивної роботи в колективі однодумців, високих доходів... і феєричних корпоративів! :).

 
Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую