Куди сходити у Дніпрі з дівчиною: топ-10 місць для незабутнього побачення

28.02.2024

Зовсім скоро прийде весна з її ласкавим сонцем, першими квітами і, звісно, любовним настроєм. Пропонуємо зануритися в атмосферу романтики з головою - ми підкажемо, куди сходити з дівчиною, щоб її вразити. Для цього навіть не знадобиться виїжджати з Дніпра - усі локації в межах міста.

Швидше обирайте місце для побачення та запрошуйте кохану!

1. Парк: ідеальне місце для першого побачення

Так, так, це безпрограшний варіант, якщо ви знайомі недовго: красиві рослини, улюблені місця для прогулянок, найкращі кав'ярні - тем для розмови знайдеться мільйон!

Наші фаворити, куди піти з дівчиною - сквер Прибережний і парк Січ

Сквер Прибережний - це майже 4 гектари зеленої зони просто у центрі міста

Тут безліч ділянок на будь-який смак - від затишних куточків для пар до спортивних майданчиків. Найпопулярніше місце, де можна провести побачення на вихідних - біля центрального фонтану: приходьте ввечері та насолоджуйтеся крутим лазерним шоу. А потім вирушайте на пляж - гуляти, тримаючись за руки і милуючись зоряним небом. Краса та й годі!

Парк Січ - це справжній спортивно-туристичний центр

Ось куди сходити з дівчиною на перше побачення, якщо вона віддає перевагу активному дозвіллю. Покатайтеся на водних атракціонах, каяках або яхті, а завершити перше романтичне побачення можна в ресторані на воді.

2. Ресторан, кафе, кондитерська: куди зводити дівчину

Посидіти в закладі удвох - "класика жанру", яка сподобається практично кожній. Головне - вибрати відповідне місце, куди піти на побачення: там має бути затишно і не надто шумно, наприклад:

"Gastronomie" (вул. Єфремова, 22)

Заклад спеціалізується на французькій кухні, тож сміливо замовляйте випічку, сирний суп або салати зі свіжих овочів - вони тут дуже гарні;

"Double V" (вул. Ливарна, 4)

Чудове кафе, що славиться своїми стравами барбекю, а ще - смачними сніданками. Ось куди сходити в Дніпрі з дівчиною з самого ранку і зарядитися гарним настроєм на цілий день;

"Base" (вул. Короленка, 2Д)

Цей цікавий ресторан пропонує великий вибір салатів з морепродуктами, міні-піц, страв азіатської кухні. Чудовий заклад, куди піти з дівчиною ввечері після робочого дня і гарненько відпочити;

"Lila Cake" (пр. Д.Яворницького, 67)

Свіжі торти, еклери, чізкейки, макаруни... - це справжній рай для ласунів! Також заклад виготовляє десерти на замовлення та доставляє смаколики в межах міста.

Ці та десятки інших закладів чекають на вас на перше побачення, ланч із коханою дівчиною або ввечері на романтичні посиденьки з дружиною.

3. Побачення на даху багатоповерхівки в Дніпрі: крутіше, аніж у романтичному фільмі!

Шукаєте не просто романтичні місця Дніпро, куди піти з дівчиною, а по-справжньому незвичайні? Розуміємо! І пропонуємо нестандартні варіанти від клубу активного відпочинку KAVA: яскраві емоції будуть фонтанувати!

Тільки уявіть: ви з коханою піднімаєтеся ввечері прикрашеними сходами на дах багатоповерхівки, сідаєте за накритий столик, грає саксофон...Менеджери КАВА організують таку зустріч "під ключ"! І схоже, ними виведена формула ідеального Дня народження або річниці весілля:).

4. СПА центр "Цунамі": куди піти з дівчиною і... залишитися в захваті!

Куди піти з дівчиною, щоб провести там цілий день і не занудьгувати ані на хвилиночку? Вирушайте до SPA центру "Цунамі" (вул. Соборна, 12). До послуг відвідувачів - 10 видів лазень, басейни та джакузі, соляна та снігова кімнати.

Вражає і великий вибір масажів, аюрведичних і косметологічних процедур - ваша супутниця залишиться в захваті від такого дозвілля.

5. Тир: відірвіться на повну!

У закладі на Костомарівській, 8 ви зможете отримати щедру порцію адреналіну! Під керівництвом досвідченого інструктора постріляйте з пістолета, карабіна, спортивної гвинтівки і навіть револьвера, як герої улюбленого вестерна.

Ось де можна погуляти з дівчиною в Дніпрі, якщо вам обом потрібно терміново випустити пару:).

6. Аеротруба в ТРЦ "Вавилон"

А ви знали, що в Дніпрі можна піти на один із найкращих в Україні аеротренажерів - FlyTime? Відчуйте себе справжніми космонавтами, зависнувши в невагомості на висоті 6.5 метрів! Перед польотом проводиться інструктаж із техніки безпеки, видається комбінезон і захисний шолом. Рекомендуємо зробити круте фото удвох.

Кількох хвилин атракціону цілком вистачить для wow-емоцій і крутих спогадів.

7. Романтична прогулянка на конях у Дніпрі

Клуб KAVA пропонує погуляти на конях, немов пара англійських аристократів на вихідних:).

На вас чекають свіже повітря, мальовничий маршрут і, звісно, задоволення від спілкування з благородними тваринами. Можна недорого замовити професійну фотосесію з кіньми - готуйтеся до шквалу лайків і захоплених коментарів у соціальних мережах!

8. Майстер-клас із гончарства: куди сходити з дівчиною, якщо хочеться багато-багато творчості і... крапельку магії

Гончарство - одне з найдавніших ремесел, у якому є щось справді магічне: ви використовуєте всі чотири стихії - Вогонь, Воду, Землю і Повітря, - щоб створити річ, яка служитиме вам довгі роки.

Хочете відчути себе справжніми чарівниками? Тоді варто піти удвох на романтичний майстер-клас із гончарства, наприклад, у майстерню "Добре коло" (вул. Надії Олексієнко, 21). Запевняємо: улюблена кава з чашки, виготовленої власноруч, ще смачніша:).

Це чудовий привід обзавестися унікальною річчю: таку красу не знайти в жодній крамниці чи художній галереї.

9. Романтична вечеря на двох в азіатському ресторані від KAVA: симфонія смаків

Італійська піца, іспанський гаспачо та французький цибулевий суп уже не дивують? Час відкривати для себе нові гастрономічні горизонти!

І не важливо, буде це перше чи двадцяте побачення - азіатський заклад вразить незвичними поєднаннями продуктів, оригінальним поданням страв і апетитними ароматами. Поїдьте ввечері та проведіть час по-справжньому зі смаком!

10. Квест-кімнати від XROOM: куди сходити з дівчиною в пошуках пригод

Якщо вам потрібне цікаве місце, куди сходити з дівчиною в Дніпрі в дощ або холод, сміливо бронюйте квест від Іксрум - це будуть запаморочливі 60 хвилин побачення!

До ваших послуг 25+ пригод на будь-який смак - від пошуків скарбів до хоррорів з акторами. Адміністратори порадять квест, виходячи з ваших уподобань і бажаного рівня страху. Забронювати кімнату можна і у будній день, і на вихідні.

І це - лише крапля в морі вражень, які можна організувати дівчині в Дніпрі. Пробуйте нові атракції, міксуйте їх із візитами в улюблені заклади та душевними розмовами - і ваші побачення будуть незабутніми!

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую