Подарунки на день народження: незвичайні і класні ідеї

05.05.2021

Якщо ви читаєте цей текст, ймовірно шукаєте подарунок на день народження близькій людині. Що ж, раді бути корисними та поділитися кращими ідеями презентів, які подарують позитивні емоції і продемонструють, як ви цінуєте іменинника.

Подарунок на день народження: з чого почати пошук

Щоб подарунок на день народження потрапив точно в ціль – у серце іменинника, потрібно задати собі кілька ключових питань:

  • Скільки років імениннику/іменинниці?
  • Який спосіб життя він/вона веде?
  • Які є захоплення і мрії?
  • Любить прикольні подарунки або потрібні більш серйозні ідеї?

Все вищеперечислене допоможе підібрати ідеальний подарунок на день народження. Пам'ятайте, що ваша ідея не обов'язково має бути дорогою. Навіть якщо іменинник мріє вирушити в Ісландію, жартівлива листівка з квитком туди і недорогий путівник вже можуть стати відмінним подарунком.

Головне – увага до деталей і, відповідно, до самої людини, якій плануєте зробити подарунок на день народження.

Оригінальні подарунки або що подарувати на день народження

Пропонуємо розглянути різні ідеї та подарунки на дн, відштовхуючись від того, кому ви плануєте їх робити.

Що можна подарувати батькам?

Подарунки на дн батькам – це завжди особлива історія. Тут важливо враховувати все – їх вік і спосіб життя, уподобання, хобі, мрії та бажання.

Батькам теж можна робити прикольні подарунки. Хто, як не діти можуть пожартувати над ними і подарувати масу позитивних емоцій? Особливо, якщо дні народження у них поруч і відзначаються разом.

Доброю ідеєю спільного подарунка буде:

  • Подарунковий сертифікат на день народження kava.ua на фотосесію, екскурсію або політ на повітряній кулі;
  • Квитки на відпочинок в сонячну країну з пакетом «все включено»;
  • Організація спільного свята-сюрпризу із запрошенням всіх близьких друзів і родичів, з професійним ведучим і фотографом.

До речі, за нашими спостереженнями найоригінальніші подарунки в цьому році отримують саме батьки від своїх дітей. Одним з таких може стати сертифікат в квеструм. Такий сюрприз подобається всім, адже в підсумку він дарує масу дуже різних вражень – від дитячого непідробного захвату, до адреналіну і щирого сміху. Ідея безумовно чудова.

Якщо не хочете робити спільні подарунки на день народження батькам, то всі перераховані вище ідеї можуть стати цілком собі окремим, самостійним, унікальним подарунком.

Ідеї ​​подарунків на день народження дитині

Вибирати подарунки на день народження дітям набагато простіше, ніж дорослим. Наприклад, ви можете просто купити іграшку і тим самим порадувати дитину. Однак, якщо ви вирішили йти іншим шляхом і шукати більш креативні ідеї, то у нас є цікаві варіанти для вас.

Немає ідей, що подарувати на дн дитині? Подаруйте свято.

Так, кращий подарунок на день народження дитини – його організація. Якщо вона у вас зовсім ще крихітка, найміть професійного аніматора, замовте кульок й інший ігровий реквізит: нехай малюк гарно повеселиться.

А ось для дітей старших є більш оригінальні подарунки та ідеї.

  • Влаштуйте дитині круті вихідні та вирушайте покататися в картинг.
  • Покличте всіх друзів і нехай всі разом повеселяться від душі в ході паперової дискотеки, наприклад.
  • Привітайте з днем ​​народження оригінальною ідеєю: за проходженням цікавого квесту – в світі улюблених персонажів. Подарунки можна буде подарувати після.

Не забувайте дарувати і прості подарунки на день народження. Все-таки дитині важливо отримувати щось, що можна помацати і розпакувати з цікавістю: бажаної іграшки в цьому випадку буде досить.

Подарунок на день народження дружині/чоловіку

Ось вже де не варто скупитися на емоційні подарунки на день народження, так це у випадку з чоловіком/дружиною. Ми впевнені, що ви живете з цією людиною і знаєте, як її порадувати.

Повірте всі матеріальні подарунки можна купити просто так, без приводу. А ось креативні варіанти, непідробні емоції та враження – те, що потрібно в цьому випадку.

Ми спеціально зібрали круті ідеї подарунків на день народження дружини або чоловіка.

  • «Повітряний» сюрприз – політ на параплані, повітряній кулі, літаку або стрибок з парашутом. Такі емоції – найкращий подарунок на день народження. Звичайно, якщо ваша половинка відноситься до любителів екстремального відпочинку.
  • День наодинці з собою – подарунковий сертифікат на будь-яку послугу SPA, майстер-клас або навчання, про яке ваша половинка мріяла вже давно.
  • Романтичне побачення або день удвох. Теж гідний подарунок на день народження – показати, як сильно ви любите один одного. Організуйте все ідеально. І нехай це буде не одна точка на карті міста.

До речі, дуже популярні останнім часом незвичайні подарунки на день народження такі як спільне проходження квестів. Влаштуйте своїй половинці сюрприз: приведіть в Xroom з зав'язаними очима, а коли потрапите в кімнату – розв'яжіть. І спробуйте разом вибратися з кімнати, поки цокає таймер. Справжня пригода!

Повірте, це – дуже хороша ідея. Набагато краща, ніж якби ви просто вручили якусь недорогу дрібничку або бюджетний подарунковий сертифікат в магазин.

Що подарувати колезі на роботі

Подарунки на день народження колег теж можуть бути оригінальними і при цьому недорогими. Якщо плануєте скидатися колективно, то крім чогось матеріального, завжди можна продумати варіанти святкового міні-корпоративу.

Багато хто, ймовірно, не здогадується, що можна подарувати саме свято. Якщо вас в колективі небагато, орендуйте квеструм. Пройдіть цікавий квест, отримайте заряд позитивних емоцій від перемоги і потім відсвяткуйте її в кафе з іменинником.

Такі оригінальні подарунки тільки набирають популярності, а тому ідея такого собі святкового тімбілдінгу вкрай свіжа та небанальна.

Квеструм і чому це класний подарунок на день народження?

Ми неспроста в усі перераховані вище подарунки на день народження включили похід в квеструм. Сьогодні це – дійсно дуже хороший і недорогий варіант зробити приємне близькій людині. І, більш того, зробити її свято більш насиченим і емоційним.

Отже, чому ж квест – чудовий подарунок на день народження і хороша ідея?

  • Вам не потрібно думати про те, що подарувати. Якщо ви організовуєте свято, то можете просто включити похід в квеструм в план. Або ж можна замовити подарунковий сертифікат з доставкою в Україні.
  • Якщо імениннику дістався сертифікат на день народження від Xroom, наприклад, то скористатися ним можна в будь-який зручний час. Квеструм працює з раннього ранку до глибокої ночі і в будні, і у вихідні дні.
  • Квест в подарунок на день народження підійде як дітям, так і дорослим людям. Випробувати себе на міцність і поворушити мізками, щоб пройти все до кінця, буде цікаво кожному.
  • У квеструмі можна організувати саме свято. Наприклад, ви можете пройти квест і потім вирушити в спеціальну кімнату відпочинку, розраховану на багато людей, де вже будуть вручені звичайні подарунки на день народження.

Якщо ви все ще думаєте, що подарувати на дн близькій людині або колезі по роботі, спробуйте купити похід в квеструм. Це буде попаданням точно в ціль.

Квест кімната Рівень складності Кількість гравців Вартість Адреса

Варіант подарунка на день народження 1. Бюджет: 500 грн

Квест Ядерна загроза Високий 2-5 Можна купити в діапазоні від 400 до 550 грн м. Дніпро, вул. Шевченка 59
Квест Лабораторія Доктора Моро Середній 2-5 м. Дніпро, пр. Д. Яворницького 54
Квест Портал Привидів Середній 2 м. Дніпро, вул. Коцюбинского 2/4

Варіант подарунка на день народження 2. Бюджет: 750 грн

Квест Хованки у темряві Легкий 2-4 Можна купити в діапазоні від 550 до 750 грн м. Дніпро, вул. Шевченка 59
Квест Втеча з Шоушенка Високий 2-4 м. Дніпро, вул. Шевченка 59
Квест Декстер Дуже складний 2-4 м. Дніпро, вул. Половицькая 5
Квест Шерлок Холмс Дуже складний 2-5 м. Дніпро, пл. Троїцькая 3
Квест Морок. Місія в темряві Середній 2-4 м. Дніпро, вул. Шевченка 59

Варіант подарунка на день народження 3. Бюджет: 900 грн.

Квест Батискаф Високий 2-5 Можна купити в діапазоні від 550 до 900 грн м. Дніпро, пр. Д. Яворницького 54
Квест Тайник Мага Середній 2-4 м. Дніпро, вул. Половицькая 5
Квест Пограбування банку 2 Середній 2-4 м. Дніпро, вул. Шевченка 59

Варіант подарунка на день народження 3. Бюджет: 1300 грн.

Квест Таємниця Люсі Легкий 2-4 Можна купити в діапазоні від 800 до 1300 грн м. Дніпро, вул. Шевченка 59
Квест Дзвінок Середній 2-5 м. Дніпро, вул. Шевченка 60
Квест Пила Середній 2-6 м. Дніпро, вул. Шевченка 61

Сертифікат на день народження від Xroom: що потрібно знати

Якщо ви вибираєте оригінальні подарунки на день народження близьких, в Xroom є чудовий варіант – сертифікати в квест-кімнату будь-якого номіналу.

Як замовити сертифікат на день народження?

  • Перейдіть в спеціальний розділ на сайті Xroom і знайдіть спеціальну електронну форму замовлення.
  • Виберіть суму, на яку буде ваш подарунковий сертифікат. Можливі варіанти від 500 грн. до 1500 грн. Далі введіть ваше ім'я та телефон.
  • Найближчим часом з вами зв'яжеться менеджер для актуалізації даних.

Якщо ви перебуваєте не в Україні або в іншому місті, але хочете купити сертифікат на день народження з доставкою, у нас є така можливість. В такому випадку, під час спілкування з менеджером обов'язково повідомте про свою ідею і скажіть, що хочете замовити подарунок з доставкою.

Одержувач сертифікату може в будь-який час скористатися ним: потрібно лише подзвонити і замовити вибрану квест-кімнату на певну дату і час.

Ми впевнені, що можна подарувати на дн щось більше, ніж банальні речі. Шукайте свіжі ідеї і даруйте тільки правильні та оригінальні подарунки своїм близьким.

 
Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую