ТОП кінотеатрів Дніпра: 4 місця для яскравого вікенду

24.07.2023

За вікном злива й холодно? Не сумуйте! Є гарантований спосіб відмінно провести вихідний навіть у погану погоду - піти в один із топ кінотеатрів Дніпра.

Найкращі кінотеатри готові вражати не тільки прокатом фільмів, а й крутими звуком і відео, креативним інтер'єром і смачними снеками.

Ловіть наш рейтинг кінотеатрів Дніпра та вирушайте за свіжими кіновраженнями:

1. У "Дафі" (бул. Зоряний, 1А, ТРЦ "Дафі"). Рейтинг Google maps 4,7

На кіноманів очікують 5 комфортних залів МULTIPLEX із системою 3D та одна зала IMAX: екран IMAX ширший за звичайний (16*22 м) і має особливе срібне напилення - ефект присутності й особлива чіткість картинки гарантовані!

2. Мережа кінотеатрів MULTIPLEX також представлена в ТРК "Караван" (вул. Нижньодніпровська, 17) найбільшим кінотеатром у місті - 7 залів на 1000 відвідувачів. Рейтинг Google maps 4,6

Славиться доступними цінами на квитки та обладнанням, що відповідає міжнародним стандартам кінопоказів. По праву займає почесне місце в категорії "Найкращі кінотеатри міста"!

3. Кінотеатри в Дніпрі неможливо уявити без "Міст-кіно" (вул. Королеви Єлизавети II, 2, ТРЦ "Міст Сіті"). Рейтинг Google maps 4,4

Він приберіг чимало "козирів" для відвідувачів:

  • використання інноваційних технологій світового рівня - від 3D об'ємного звуку та акустичних віброкрісел до інтелектуального лазерного проектора;
  • наявність VIP-залу, в якому кожна пара крісел відгороджена - насолоджуйтеся vip-переглядом як справжні селебріті!
  • перші в Україні кінозали сферичної форми для ще більшого занурення у фільм;
  • кафе з панорамним видом на місто;
  • бар у космічному стилі Space Bar з відмінною коктейльною картою.

4. Кінотеатри в Дніпрі неможливо уявити без того, що знаходиться в ТРЦ "Appolo" (вул. Титова, 36). Рейтинг Google maps 4,8

Належить мережі кінотеатрів "Планета кіно". Хороший, крутий кінотеатр із системою Cinetech - лазерним проектором, великим простором між рядами, широкими сидіннями з можливістю нахилу.

Тож мерщій записуйте адреси кінотеатрів у Дніпрі та збирайте компанію друзів для спільного перегляду фільму.

Досвід показує: ніщо так не зближує, як спільні враження!

Утім, кінотеатри в Дніпрі - класна, але далеко не єдина розвага! Немає відповідного часу сеансу? Не зацікавив жоден із фільмів, які в прокаті? Є крута альтернатива - квест-кімнати XROOM.

Квест-кімната - це крутий мікс з логічних загадок та карколомних пригод у закритому приміщенні!

Квест-кімнату можна забронювати на зручний час, та й вибір активностей вражає - від моторошного хоррора, як-от "Вигнання", до пошуку піратського золота або допомоги знаменитому Шерлоку Холмсу в пошуку злочинця.

XROOM - це ще й чудова можливість відчути себе героєм улюбленого фільму жаху - "Пили", "Дзвінка", "Ходячих мерців".

Бажаємо яскравого проведення часу!

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую